Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
Love Is Simple

Saturday, 16 March 2013

Thanks awk ;)

HAI HAI , I'M BACK !
Blog baru lagi , blog lame kna disable :( sedeyh jaa penat aku post manyak-II .
Hurmm , btw thnks kat kawan fb aku sbb tolong editkan . 
Haa dea tuan punye badan http://www.facebook.com/NurinZikril .
Nak tau macam mna aku boleh mix tolong dea tak ?
Haa , macam ni al-kisahnye , arituh aku TER- stalk fb dea lepas tuu ada nampak link blog dea then aku pun 
bukak laa link tuhh , baca sume lam tuh . 
 Aku suke tengok blog dea tuhh pandai edit .
And lepastu aku bukak laa blog lame aku tuh tengok-II disable wah siall giler , 
kira bnyak laa jugak aku luahkan .
 Pastu beberapa ari lepas tuu aku ditempa banyak sangat masalah pastu teringin nak luahkan teringat blog aku dah tamat riwayat so aku berhasrat 'haa cehhh hasrat tuhh ' nak bt blog baru tapi bile pikir-II balik sapalaa nak tolong editkan ? nak edit sendiri tak pandai so aku pun lupekan laa hasrat tuu .
Lepas too aku pun teringat laa dekat NURIN DAYINI ni and mase too tengok kat chatbox dea ada online pastu dengan rasa tak malunye aku pun try hantar chat . HIHI . Malu pun ada masa tuu tapi bt xtau jer lahh .
 Then mase tuu jugak laa aku mix tolong dengan dea tok editkan blog nih .
And dea pun cakap ok , wahh seru bangat dohh mase tuhh . HAHA
So ni laa blog aku selepas si budak omey NURIN tuhh editkan 

# hey awk , thanks sebab tolong editkan . Appreciate sangat tau :* 






 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.